o meni / about

Počela sa teretanom pre nekoliko godina iz čisto estetskih razloga, nakon brojnih dijeta, u cilju da napokon napravim nešto od mog tela.

U međuvremenu sam se zaljubila u šipku i tegove. Skapirala sam da sam zapravo sasvim gotivan lik i da nije fer da sebe tretiram loše samo zato što ne ispunjavam neki nerealni standard ženske estetike, nametnut od strane fotošopiranih naslovnica magazina.

Biram da ne budem nežni, krhki i osetljivi cvetić; biram da budem neko ko može da se izbori sa svime što mi život servira. Zato što trening snage ima tu fantastičnu sposobnost da se “prelije” na sve sfere ličnosti.  Da te izgradi spolja i iznutra.

Da. Ja sam ta. Ona što nosi stari šorc i majicu ispranu milion puta. Znojava, sa tragovima krede na odeći i licu. Što čačka žuljve na dlanovima u pauzama između serija. Možda vam deluje kao da se mučim. Verovatno ste u pravu. Ali budite sigurni da u tom trenutku nema srećnije osobe od mene.

Jer sam uradila nešto što nisam mogla juče.

I jedva čekam sutra.

FB: https://www.facebook.com/ivy.conniving

Pass it on!

7 thoughts on “o meni / about

 1. Zdravo,

  ja cu da postavim jedno glupo pitanje 😀 Da li ovde postoji opcija da se prijavim i da mi stize mejl kao informacija o novim postovima? Skoro sam primetila da mi nista ne stize od tebe i tek onda primetim da se sajt promenio tj da nije vise wordpress. Ne vidim nikakvu formu za prijavljivanje?

 2. Zdravo!

  Ja sam početnik kada su treninzi snage u pitanju (skoro sam završila sa Insanity programom, pa bih sada da probam nešto novo, a nakon svega što sam pročitala, evo me ovde 🙂 ). Trenutno nisam u prilici da radim sa trenerom, pa sam htela da te priupitam – koje sajtove/blogove/YouTube naloge/knjige preporučuješ za nekoga ko želi da nauči osnove i počne sa treninzima snage? Neku opremu imam kod kuće, tako da bih i vežbala sama… Hvala unapred!

 3. Ćao Ivy,

  Da li misliš da je bolje prvo krenuti sa bodyweight/calysthenics vežbanjem pa kasnije ubaciti i tegove? Pitam prvenstveno zbog zdravlja zglobova i manje mogućnosti povrede generalno, pogotovo što je početnik u pitanju.

  I ako si iz Beograda, imaš li preporuku za dobre teretane, da je prostrana i sa ok cenom?

  Hvala unapred! 🙂

 4. Ivana ćao, želim samo da ti kažem da apsolutno uživam u tvom blogu i to na više nivoa: uživam u izboru i načinu obrade tema ali i u tvojoj pismenosti i rečitosti.
  Samo napred devojko.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.